dimarts, 31 d’octubre del 2023

LA CASTANYADA




Hola famílies,

avui a l'escola hem celebrat la castanyada. El mati hem preparat la nostra recepta: Broquetes de fruites. Primer de tot ens hem vestit com uns bons cuiners! Amb el nostre davantal i les mans ben netes hem pogut començar a pelar la fruita. Seguidament l'hem tallat i per anar acabant hem punxat la fruita tot seguint una seriació: raïm, mandarina, plàtan, i altra vegada el mateix. I per finalitzar la nostra broqueta l'hem decorat amb petits regalims de xocolata. Tot plegat ho hem deixat refredar i mentrestant hem menjat per esmorzar tota la fruita que ens ha sobrat. En aquesta carpeta també trobareu algunes fotografies d'algunes sessions d'art en les quals vam voler decorar el passadís amb els ingredients de la recepta.

Desprès del pati hem tingut la visita de la castanyera! Ens ha explicat una rondalla ben bonica d'un ocellet i els arbres de la tardor. També veureu algunes fotografies de la nostra paradeta de la castanyera que vam muntar a dins l'aula.



I a la tarda, han vingut els Exploradors a l'aula i hem pogut compartir la nostra recepta amb ells/es i desprès una miqueta de festa al pati amb tots els companys/es de l'escola.

Finalment heu arribat vosaltres. Quin bon berenar!



Gràcies per venir, esperem que us hagi agradat.-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...