dimarts, 17 d’octubre del 2023

OS PANDA

 


Hola famílies,

el nostre projecte dels Pandes va avançant i avui hem afegit a la carpeta algunes de les activitats que hem realitzat aquests dies. Hem estat parlant de l'alçada dels ossos pandes quan es posen de peu i ho hem volgut comparar amb nosaltres mateixos. Ens hem adonat que hi ha nens/es que són més alts i altres més baixos però tots els nens i nenes són més baixets que l'os panda. Aquí teniu un petit recull d'aquesta sessió però el resultat final també el veureu quan entreu a recollir els vostres fills/es a l'escola ja que està penjat al passadís.


Aprofito també per compartir-vos algunes fotografies del dibuix que han fet  aquest mati del bambú. Primer hem hagut de treure les fulles de les branques del bambú i un cop teníem unes quantes hem pogut dibuixar amb ceres el bambú i enganxar-li algunes fulles reals. Trobareu una petita mostra en el suro del passadís.

Per cert, reviseu la carpeta de l'Os Bru que anem afegint fotografies.

Fins aviat famílies i gràcies per llegir-nos i mirar el blog.- 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...