divendres, 24 de novembre del 2023

ESTORETES i BIBLIOTECA

 


Hola famílies,


com us vam explicar a la reunió de famílies ja fa dies que hem iniciat les sessions d'estoretes i biblioteca en mig grup. 

Els Pandes a la biblioteca van conèixer el ratolí Felip, la mascota que ens acompanyarà en aquestes estones. En aquestes sessions els Pandes gaudeixen molt dels contes i es mostren força atents en la narració d'aquests. Un cop s'ha explicat el conte poden gaudir de la biblioteca i així fullejar els contes.

Alhora a les sessions d'estoretes són un moment on regne la calma i la concentració. Cliqueu a la fotografia ja veureu. Els Pandes escullen una de les propostes que hi ha al voltant de l'aula i se l'emporten a la seva estoreta, un cop l'han acabat és l'hora de retornar-la i agafar una altra, sempre hi quant hi siguin totes les peces. Un cop s'ha acabat la sessió recollim tot el material dins la capsa i cadascú es fa responsable de la seva estoreta, on poc a poc anem aprenent com s'ha de plegar.




Al llarg del curs intentarem anar afegint algunes fotografies per tal que aneu seguint el nostre procés.

Fins aviat famílies, gràcies per llegir-nos i mirar el blog.

Bon cap de setmana.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...