dijous, 30 de novembre del 2023

FI DEL PROJECTE DE LA TARDOR


 

Hola famílies,


avui hem donat per finalitzat el projecte de la tardor. Us volem compartir algunes fotografies d'alguns moments d'aula on hem realitzat diferents activitats: hem jugat amb les capses del toca toca, tot descobrint elements de la tardor. Altres moments en els quals els Pandes ens han explicat la informació que heu trobat a casa, moments de treball de lletres com la "M" de magrana, Mariona, Mafalda, Martí, Maria... i alguns moments de les nostres sessions d'art en les quals ens han servit per plasmar tot allò que anàvem aprenent a l'aula. Si pregunteu als vostres fills/es segur que us expliquen d'on surten les fruites i fruits de la tardor, com el moniato, la magrana, la carbassa, etc. Per últim, compartir-vos que si voleu veure el resultat final d'aquest mural el trobareu a davant la nostra classe, en el passadís. 


D'ara en endavant els Pandes ens posem les piles per parlar una mica de l'hivern i alhora preparar-nos pel concert de Nadal! Famílies sembla que no però el dies passen volant i ja estem a la recta final del primer trimestre.

Fins aviat famílies.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...