dijous, 16 de novembre del 2023

LA TARDOR



Hola famílies,

com ja sabeu aquests dies estem parlant molt de la tardor a l'aula. És per això que us volem compartir alguns moments viscuts a l'aula, al voltant d'aquest tema. La sortida del bosc va donar peu a tenir converses interessants sobre alguns elements de la tardor. A més, vam poder recollir-ne alguns i així a l'aula fer una classificació d'elements. I més endavant vam crear el nostre bosc de la Tardor tot escoltant l'audició de Vivaldi d'aquesta estació. Cliqueu a la foto, podreu veure aquests moments de treball d'aula.


També, gràcies a les sortides i les converses d'aula hem anat traçant poc a poc el nostre camí del projecte. Hem parlat molt dels fruits de la tardor i mitjançant les converses hem anat repetint la mateixa pregunta d'on surten aquests aliments? A la sortida del bosc vam veure que l'arbre del pi tenia pinyes i les olives sortien d'un arbre però i la resta dels fruits de la tardor? Tots surten dels arbres?

Ens voleu ajudar a descobrir d'on surten les magranes, les nous, els moniatos, les carbasses??




Moltes gràcies, seguirem treballant en el projecte, fins aviat famílies.-




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...