dilluns, 11 de desembre del 2023

MÚSICA i ENTRADA RELAXADA



Hola famílies,


avui us volem compartir alguns moments viscuts a música amb l'Albert, n'hi ha molts de moments però captats amb la càmera pocs, esperem que el segon trimestre puguem captar-ne més.

Cal dir que els Pandes gaudeixen molt d'aquestes sessions tant entretingudes i motivadores amb l'Albert, realment es respira un gust i amor vers la música , aquí teniu un petit tastet.


Alhora, aprofitem per fer-vos arribar algunes fotografies de com van canviant poc a poc les nostres entrades relaxades. Com ja sabeu a primera hora del mati els Pandes es troben diferents propostes de joc lúdic a sobre les taules o a terra per tal de donar temps que tots els infants vagin entrant a l'aula. Però, a mesura que han anat passant els mesos hem pogut anar incorporant algunes propostes més de treball de nombres, de treball de nom, de llenguatge oral a partir dels contes que hem anat explicant a l'aula, etc. Realment, veiem com s'interessen per aquestes noves propostes. Felicitats Pandes! Bona feina!



Fins ben aviat.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROJECTE LA GRANJA

Hola famílies! Com bé sabeu, el projecte d'aquest tercer trimestre fa referència als animals de la granja, i els pandes ja han començat ...